Ventilacioni elementi i ventilacione cevi

Elementi za odvod štetnih gasova, isparenja i dimova, odnosno za dovod svežeg vazduha, prisutni su kako u brojnim industrijskim postrojenjima tako i u sportskim halama, kotlarnicama, garažama tako i na farmama odnosno tovilištima i objektima za intenzivni uzgoj povrća – velikim staklenicima i plastenicima.

Materijali koje koristimo i fleksibilnost u izradi omogućuju nam da izradimo zaista raznolike elemente ventilacionih sistema (cevi, haube, „dimnjake“,…), sa pripremom za ugradnju uobičajenih pratećih elemenata kao što su ventilatori, klapne, žaluzine, rešetke, te da se u potpunosti prilagodimo potrebama kupca odnosno projekta.

Postojanost na hemijske i atmosferske uticaje (UV-zračenje, visoke i niske temperature, vlaga, padavine,…) dugotrajnost i relativno male težine (posebno važno pri postavljanju na krovove), čine naše ventilacione elemente idealnim za svaku primenu.

Ventilacioni elementi koji se postavljaju na krovove mogu biti opremljeni i okapnicama, jednostranim ili dvostranim (zavisno da li se postavljaju na „sleme“ ili na kosinu krova), zatim kapama, držačima za montiranje na konstrukciju, kućištima ili prirubnicama za ugradnju ventilatora i slično

Potrebne su Vam dodatne informacije?

Posetite našu kontakt stranicu