Krušik spiral plastične cevi

Tehnologijom spiralnog namotavanja proizvodimo plastične cevi profilisanog zida, plastične cevi punog zida, fazonske komade (priključne nastavke na cevi), šahte za kanalizaciju…

Sve dodatne informacije o našem proizvodnom programu cevi možete pronaći klikom ovde.

  Šahte i rezervoari

  Kanalizaciona šahte – reviziona okna, su praktično neizostavni sastavni elementi kanalizacionih sistema, bilo da je reč o fekalnoj, kišnoj ili drenažnoj kanalizaciji.

  Sve dodatne informacije o šahtama možete pronaći klikom ovde.

   Koristeći osobine polietilena visoke gustine (HDPE) i polipropilena (PPH) i posebnom tehnologijom u njihovoj preradi – tehnologijom spiralnog motanja u „Krušik-plastika“ a.d. u Osečini, dobijen je proizvod plastični rezervoar, koji je rešio mnoge probleme pri skladištenju i manipulisanju sa tečnostima, (rezervoari za vodu, naftu, gorivo) agresivnim hemikalijama i rasutim materijalima u hemijskoj industriji i industriji uopšte.

   Sve dodatne informacije o rezervoarima možete pronaći klikom ovde.

    Uređaji za tretman otpadnih voda

    Separatori ulja i naftnih derivata i uređaji za prečišćavanje komunalnih otpadnih voda se proizvode u saradnji sa preduzećem „Ekolog“ doo Beograd.

    Separator ulja masti i naftnih derivata se koristi za prečišćavanje otpadnih voda iz kišnih odvoda za sve površine izložene padavinama i sa većom količinom taloga, kao što su saobraćajnice, trgovi, parkovi, benzinske pumpe, auto servisi, garaže, industrijski pogoni…

    Postrojenja za prečišćavanje komunalnih otpadnih voda se koriste u zonama, mestima ili delovima naselja koja se nalaze daleko od gradske infrastrukture i kanalizacione mreže, tako da se otpadne vode ispuštaju direktno u prirodni recipijent. BIO PUR uređaj je primenjiv za: domaćinstva, vikendice, kampove, hotele, ugostiteljske objekte, škole, fabrika, sela, manja naselja…

    Za sve dodatne informacije o ovim uređajima kliknite ovde.

     Ambalaža

     Tehnologijom brizganja termoplastičnih masa, preradom polietilena visoke gustine, proizvodimo ambalažu za različite namene.

     Bilo da su Vam potrebne gajbice za skladištenje i pakovanje poljoprivrednih proizvoda, odnosno plodova voća i povrća (maline, kupine, jagoda, jabuke, šljive i sl.) ambalaža za međufazni transport, nosiljke za flaše…

     Sve dodatne informacije o našem proizvodnom programu ambalaže možete pronaći klikom ovde.

      Sanitarije

      Preduzeće „Krušik-Plastika“ proizvodi plastične sanitarne elemente, kao što su visoko i niskomontažni vodokotilić, kao i daska za WC šolju.

      Sve dodatne informacije o ovim proizvodima možete videti ovde.

       Tehnički delovi od termoplasta

       „Krušik-plastika“ se 40 godina bavi preradom termoplastičnih materijala na savremenim mašinama i po savremenoj tehnologiji. Dugogodišnje iskustvo omogućuje nam izradu tehničkih delova i elemenata, kao i artikala široke potrošnje.

       „Krušik-plastika“ prerađuje sve poznate termoplastične materijale: PELD, PEHD, PP, PS, ABS, PA6, 66,11 12, PMMA, POM,PC,PVC, CA, PPO, PPS…, kao i najnovije materijale: termoplastične poliestere, termoplastične poliuretane, blend polimere (PC/ABS, PBTF/PC…) i druge.

       Sve dodatne informacije o tehničkim proizvodima koje dobijamo injekcionim brizganjem termoplastičnih materijala možete videti ovde.

        Tehnički delovi od duroplasta i penoplasta

        „Krušik-plastika“ a.d. Osečina već 40 godina proizvodi tehničke delove kao i artikle široke potrošnje preradom termoreaktivnih smola.

        Postupkom direktnog ili transfernog presovanja na mašinama, sile zatvaranja od 500 do 1500 kN. dobijaju se delovi  širokog spektra osobina i primene.

        Sve dodatne informacije o tehničkim proizvodima koje dobijamo presovanjem termoreaktivnih smola možete videti ovde.


        „Krušik-plastika“ a.d. Osečina proizvodi tehničke delove i artikle široke potrošnje od meke, polutvrde, tvrde i integralne poliuretanske pene – penoplasta.

        Sve informacije o ovim proizvodima možete videti ovde.