obrada termoplastaobrada-duroplastaobrada termoplasta
This is an example of a HTML caption with a link.

Tehnički delovi od termoaktivnih smola - duroplasta              English

duroplasti"Krušik-plastika" a.d. Osečina već 40 godina proizvodi tehničke delove kao i artikle široke potrošnje preradom termoreaktivnih smola.
Postupkom direktnog ili transfernog presovanja na mašinama, sile zatvaranja od 500 do 1500 kN. dobijaju se delovi  širokog spektra osobina i primene.

 

 

 

Materijali koji se prerađuju su:

1. fenol - formaldehidne
2. urea - formaldehidne
3. melamin - formaldehidne
4. poliesterske
5. epoksidne smole

sa puniocima kao što su: orjentisana i dezorjentisana staklena vlakna, tekstilne krpe, drvno brašno, celuloza, azbest, grafit i drugi.

Osobine delova od duroplasta

• Delovi  dobijeni od termoreaktivnih smola su lakši i jeftiniji od metala, a po osobinama slični njima, nekorozivni termomehanički otporni do 250 stepeni C, negorivi, dimenziono stabilni, otporni na hemikalije i sa neograničenim vekom trajanja. Delovi dobijeni od amino smola su dekorativni i sa sjanom površinom.
• Delovi - sklopovi dobijeni u "Krušik-plastika" a.d. su visoko tehničko - tehnoloških osobina. konfiguracijski veoma komplikovani sa metalnim umetcima, ili bez njih. Ugrađuju se u elektrotehnici, automobilskoj, namenskoj i drugim industrijama, ili se koriste u širokoj potrošnji.
• Na poslovima presovanja smola "Krušik-plastika" nudi usluge na izradi tehničko-tehnološke dokumentacije, konstrukcije alata, kao i konsalting usluge.
• Visok nivo kontrole kvaliteta od ulaska materijala preko procesne kontrole do završne i prijemne kontrole, uz mogućnost laboratorijskog ispitivanja daje garanciju kvaliteta proizvoda. Kvalitet garantujemo, a na zahtev korisnika dajemo potrebnu dokumentaciju o garanciji kvaliteta.
• Saradnja i povezanost sa svetskim proizvođačima termoreaktivnih smola omogućuje "Krušik-plastici" da ostavri vaše želje i reši vašu problematiku.

Copyright © 2018 Krušik-plastika Osečina